Studentstages

Veel kantoren en bedrijven bieden de gelegenheid om een studentstage te lopen. Wil je weten weten hoe is om te werken bij een advocatenkantoor of bedrijf dat is gespecialiseerd in IT en recht? Kijk dan op deze pagina naar de beschikbare stageplekken.

Turing Advocaten is op zoek naar een

Student-stagiair of student-medewerker

Turing Advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het raakvlak van digitalisering en het recht. Wij werken voor zowel het (internationale) bedrijfsleven, de (semi)publieke sector als jonge, veelbelovende techbedrijven. Ons kantoor draagt werkende oplossingen aan en we helpen onze cliënten een weloverwogen keuze te maken. Als het kan simpel, en als het moet met inzicht in alle stappen van de juridische en praktische analyse die hoort bij de complexe dynamiek van digitalisering.

Als dat je aanspreekt dan komen we graag met je in contact!

Stage in Den Haag of Eindhoven

-

Bird & Bird Netherlands LLP is op zoek naar een

Student-stage

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar student-stagiaires. Bird & Bird is het gehele jaar op zoek naar talentvolle en enthousiaste studenten voor onze secties TIME (Telecom, Internet, Media & Energy) Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Intellectuele Eigendom. Een studentstage bij Bird & Bird is een uitgelezen kans om kennis te maken met de internationale advocatuur. Je leert de praktijk, onze aanpak en manier van werken kennen en maakt – zeker zo belangrijk – ook kennis met onze kantoorcultuur.

Stage in Den Haag

-

Houthoff is op zoek naar een

Student-stagiaire

Dé manier om Houthoff en de IT/Privacy/IE praktijk te leren kennen, is een student-stage. Het leren begint pas echt als je de collegebanken verlaat. Je draait twee maanden mee in de dagelijkse praktijk en ontmoet de mensen achter Houthoff. Alles komt aan bod: je gaat mee naar zittingen, zit aan tafel bij de jurisprudentie-lunches en wordt betrokken bij echte dossiers. Kom je van ver? In Amsterdam hebben we een appartement voor twee studenten. Wees er wel snel bij.

Stage in Amsterdam

-

ICTRecht is op zoek naar een

Stagiair privacy, IE, ICT- en internetrecht

Onze stagiairs moeten in staat zijn zelf invulling te geven aan hun stageplek. Wij bieden de mogelijkheid om intensief betrokken te zijn bij de inhoudelijke juridische opdrachten van zeer diverse aard. Dit kan gaan om complexe privacy vraagstukken, het reviewen van overeenkomsten tot bloggen over de laatste juridische nieuwtjes in e-commerce of ICT-recht. ICTRecht is doorlopend op zoek naar gedreven stagiairs en wij zijn daarom niet gebonden aan specifieke stageperiodes.

Stage in Amsterdam of Groningen

-

ICTRecht is op zoek naar een

Stagiair ICT-, intellectueel eigendom en internetrecht

Wij bieden een informele en sfeervolle stageplaats in Amsterdam Centrum, of op ons kantoor in Groningen. Gedurende twee maanden laten we je kennis maken met alle facetten van onze praktijk. Je draait mee als een volwaardig lid van ons juridische team en doet allerlei werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf blogberichten te schrijven en je schuift aan bij besprekingen met de klant.

Stage in Amsterdam of Groningen

-

Brinkhof is op zoek naar een

Student stagiair

Ben jij een talentvolle derde- of vierdejaars rechtenstudent met ambitie voor de innovatieve rechtspraktijk? Loop dan studentstage bij Brinkhof. Bij ons is niets vanzelfsprekend, dus ook de invulling van je stage niet. Brinkhof staat open voor jouw ideeën. Samen creëren wij de stage die aansluit op jouw wensen. Maatwerk op topniveau begint al bij de invulling van je stage.

Stage in Amsterdam

-

Louwers IP|Technology Advocaten is op zoek naar een

studentstagiaire of studentmedewerker

Ben je in de laatste fase van je studie aanbeland en durf je het aan om te worden meegesleept in ons aanstekelijke enthousiasme voor IT & IT outsourcing, privacy & security, intellectuele eigendom & innovatie en internet & e-commerce? Zoek je een leerzame stage bij een ambitieus en dynamisch kantoor met een eigen smoel? Dan val je met je neus in de boter bij Louwers IP|Technology Advocaten. Je draait meteen volledig mee in mooie zaken en maakt in korte tijd kennis met uiteenlopende aspecten van ons vak.

Stage in Eindhoven

-

Project Moore is op zoek naar een

student IT- en privacyrecht

Project Moore Advocaten is een nichekantoor op het gebied IT-recht en privacy. We onderscheiden ons door toewijding, scherpte en een projectmatige aanpak. Creatieve, flexibele en pragmatische oplossingen zijn ons doel. Onze cliënten behoren tot de top van het (internationale) bedrijfsleven en de publieke sector. We adviseren hen bij o.a. IT-transacties en privacy issues, begeleiden outsourcing trajecten en aanbestedingen en voeren procedures.

Stage in Amsterdam

-

SOLV is op zoek naar een

Student-stagiair (m/v)

Ben je klaar om de papieren werkelijkheid in te ruilen voor een echte? Kennis te maken met de fijne kneepjes van het juridisch metier, maar dan in de wereld van technologie, media en communicatie? Adviseren, procederen en contracteren kun je leren tenslotte, dus waarom niet beginnen bij een kantoor dat zowel internet whizzkids als grote ondernemingen­ (en alles daar tussenin) adviseert op het gebied van ICT- en informatierecht.

Stage in Amsterdam

-

Vondst Advocaten is op zoek naar een

stagiair met ambitie

Bij Vondst Advocaten is altijd plaats voor enthousiaste rechtenstudenten in de eindfase van hun studie die kennis willen maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Tijdens een studentstage van twee maanden bij ons op kantoor loop je mee in de praktijk van onze advocaten: je gaat mee naar zittingen en besprekingen en je werkt mee aan adviezen en processtukken.

Stage in Amsterdam

-

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie