NVVIR Jong

NVvIR Jong is een commissie van de NVvIR die is opgericht om meer bekendheid voor de vereniging te creëren bij studenten en young professionals. NVvIR Jong organiseert evenementen en bijeenkomsten die vooral zijn gericht op die doelgroep, maar die ook toegankelijk zijn voor de leden van de NVvIR.

NVvIR Jong wil deze groepen bij elkaar brengen zodat de studenten en young professionals kennis kunnen opdoen van allerlei leuke onderwerpen, maar ook kennis kunnen maken met de NVvIR en haar leden. Op deze manier wil NVvIR Jong nieuwe leden werven onder de geïnteresseerde studenten en young professionals en de huidige en nieuwe leden van de vereniging dichter bij elkaar brengen.

NVvIR Jong heeft inmiddels een lezing georganiseerd over robots en recht en een bijeenkomst over cybercrime en cybersecurity. Beide evenementen waren een groot succes. Benieuwd naar wat NVvIR Jong organiseert de komende tijd? Houd dan deze site goed in de gaten!

 

Wil je via email op de hoogte worden gehouden; laat hier je mailadres achter voor ons laatste nieuws

Terugblik
2020 Besturennacht
09/17/2020 | nnb

Overleg datum voor alle besturen. Wil je wat besproken hebben? Je inbreng wordt altijd gewaardeerd en kun je sturen naar het secretariaat.

Terugblik
2020 NVvIR Jong
Bekijk de terugblik

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie