Student-stagiair of student-medewerker

  • Locatie: Den Haag of Eindhoven
  • Opleidingsniveau: WO
  • Geplaatst op: 24 februari 2023
  • Duur: 2 maanden
  • Uren: 32 tot 40 uur
  • Stagevergoeding: 700 EUR (op basis van 40 uur)

Introductie

Turing Advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in het raakvlak van digitalisering en het recht. Wij werken voor zowel het (internationale) bedrijfsleven, de (semi)publieke sector als jonge, veelbelovende techbedrijven. Ons kantoor draagt werkende oplossingen aan en we helpen onze cliënten een weloverwogen keuze te maken. Als het kan simpel, en als het moet met inzicht in alle stappen van de juridische en praktische analyse die hoort bij de complexe dynamiek van digitalisering.

Als dat je aanspreekt dan komen we graag met je in contact!

Functieomschrijving

Een stage is bij uitstek de gelegenheid om te kijken of de advocatuur iets voor je is en wat voor soort kantoor er bij je past. Om in aanmerking te komen voor een stageplek verwachten wij dat je in de laatste stage van je studie zit en aantoonbare belangstelling hebt voor onze praktijk. Tijdens de stage werk je samen met alle advocaten binnen ons kantoor aan uiteenlopende zaken binnen ons specialisme (advies- en procespraktijk). Belangstelling voor digital health strekt tot aanbeveling.

Functie-eisen

Laat je belangstelling aan ons weten door een e-mail met motivatie te sturen aan tomdewit@turing.law met als bijlage je studieresultaten en eventuele stageverklaringen. Mocht je vragen hebben over ons kantoor of de procedure dan kun je ook contact opnemen met Tom de Wit of Huub de Jong.

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie