Stagiair ICT-, intellectueel eigendom en internetrecht

  • Locatie: Amsterdam of Groningen
  • Opleidingsniveau: WO (Master)
  • Geplaatst op: 14 december 2016
  • Duur: 2 maanden
  • Uren: 40
  • Stagevergoeding: 500,-

Introductie

Wij bieden een informele en sfeervolle stageplaats in Amsterdam Centrum, of op ons kantoor in Groningen. Gedurende twee maanden laten we je kennis maken met alle facetten van onze praktijk. Je draait mee als een volwaardig lid van ons juridische team en doet allerlei werkzaamheden. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf blogberichten te schrijven en je schuift aan bij besprekingen met de klant.

Functieomschrijving

Onze stagiaires moeten in staat zijn zelf invulling te geven aan hun stageplek. Wij bieden de mogelijkheid om intensief betrokken te zijn bij de inhoudelijke juridische opdrachten van zeer diverse aard. ICTRecht is doorlopend op zoek naar gedreven stagiaires en wij zijn daarom niet gebonden aan specifieke stageperiodes.

Functie-eisen

Je bent een zelfstandige, creatieve, ondernemende, innoverende en flexibele stagiair(e) die op zoek is naar een passende stageplaats in 2016. Daarbij heb je een groot oplossingsvermogen, een goed gevoel voor humor en ben jij een echte teamplayer. Je hebt een aantoonbare affiniteit met ICT- en internetrecht en je volgt een studie op WO (master) niveau. Als je minimaal twee maanden beschikbaar bent waar in je jezelf wil laten zien binnen een jonge en frisse onderneming, dan willen we je graag leren kennen!

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie