Terugblik
2020 NVvIR / NVvIR Jong summer keuzemenu: OFFLINE ALV-borrel ONLINE pubquizz
07/09/2020 | IJVER, Amsterdam - Scheepsbouwkade 72 1033 WM Amsterdam

NVvIR Zomer 2020 – keuzemenu!

Sinds een paar jaar organiseert de NVvIR een zomerborrel om de zomer te vieren, de laatste inzichten te delen en alvast vooruit te blikken naar de tweede helft van het jaar. Zoals jullie weten is 2020 het jaar dat alles anders is. Gelukkig hebben we per 1 juli weer wat meer ruimte om bijeenkomsten te organiseren, maar we willen ook de mogelijkheid bieden om dit online te doen! Dit jaar biedt de NVvIR daarom een keuzemenu aan!

Heb je zin om na maanden thuis zitten weer eens ‘in het echt’ te borrelen met andere leden van de NVvIR? Kom dan op 9 juli naar IJVER op de NDSM werf in Amsterdam. De borrel start om 17.30, en voorafgaand zullen we de ALV laten plaatsvinden vanaf 16.30. Uiteraard volgend we de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen op de locatie.

Wil je toch liever nog niet met grotere aantallen fysiek bijeen komen? Doe dan mee met onze online pubquiz op dezelfde datum en tijd (9 juli, 17.30)! Onder leiding van een professionele quizmaster moeten deelnemers in teamverband vragen beantwoorden over sport, wetenschap, muziek, entertainment, geschiedenis, maar wie weten komen ook vragen over juridische actualiteiten en de NVvIR voorbij! Aanmelden voor de quiz kan t/m maandag 6 juli, en er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Wees er dus snel bij! Je hebt enkel een goede toegang tot internet nodig.

Nog even in het kort:

NVvIR Zomerborrel: donderdag 9 juli vanaf 17:30 (ALV vanaf 16.30), IJVER (NDSM werf), Amsterdam

NVvIR Online Pubquiz: donderdag 9 juli vanaf 17:30, online

Gratis voor leden!
Of het nu je collega’s of stagiaires zijn, introducees welkom!

Laat je weten of je komt of meedoet?

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie