Terugblik
2020 Voorjaarsvergadering
04/14/2020 | Online

“NLdigital brengt nieuwe algemene voorwaarden voor ICT-bedrijven op de markt. Deze NLdigital Voorwaarden vervangen de veelgebruikte Nederland ICT voorwaarden uit 2014. De standaard in de markt op het gebied van algemene voorwaarden is volledig up-to-date met de laatste wet- en regelgeving en helpt leveranciers om goede afspraken te maken met hun klanten.”

Of het de “goede afspraken” zijn valt natuurlijk het nodige te zeggen of te bediscussiëren. Dat willen we dan ook graag doen, online deze keer!

De NLDigital voorwaarden betreft de nieuwe versie van de voorwaarden voorheen bekend onder FENIT, ICT Office, later Nederland ICT en sinds 1 oktober jl. heeft dezelfde organisatie haar naam veranderd in “NLDigital”. Sylvia Huydecoper en Irvette Tempelman lichten de nieuwe versie van de in praktijk veel gebruikte algemene voorwaarden door IT leveranciers toe.

Wil je de voorwaarden er graag bij hebben? Dan kun je ze op de website van NLDigital kopen voor € 125,00; leden – misschien is één van de organisaties waarvoor je werkt lid – kunnen de nieuwe voorwaarden gratis downloaden via het ledenportaal.

In deze tijd natuurlijk in webinar vorm en op afstand. Meld je aan en dan ontvang je kort van te voren een link via email om deel te kunnen nemen aan het webinar. Daarom is deze keer aanmelden met emailadres verplicht.

Let op, meld je op tijd aan, de inschrijving sluit op 13 april om 12:00 uur zodat we je op tijd een link voor deelname kunnen verzenden.

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie