Terugblik
NVvIR Najaarsvergadering – e-Privacy, elektronische communicatie en netneutraliteit
1 januari 1970 | Den Haag

De NVvIR najaarsvergadering vond plaats op dinsdag 31 oktober in Den Haag met speciale aandacht voor e-Privacy, elektronische communicatie en netneutraliteit.

Na een inleiding van Machiel Bolhuis werd afgetrapt door Bijzonder Hoogleraar Gera van Duijvenvoorde over een algemeen beeld van de ECC, het WF4EU, en de BEREC verordening.

Roel van Kessel van VodafoneZiggo en Bart Heining van Greennet namen de ca. 100 aanwezigen mee in de regulering van de telecommunicatie met respectievelijk de vragen of “Nederland meer of minder moet reguleren?” en over de impact van regulering op investeringen met daarbij de vraag of het “stimuleert of blokkeert?”.

Na vragen over regulering ging de presentatie van Diewertje Heeremans en Samira Rharissi van de ACM door over vraagstukken van “netneutraliteit” en “quality of service”. Na de pauze werd er onder leiding van Prof. dr. mr. Gerrit-Jan Zwenne gediscussieerd met Simon Hania (VP Privacy&Security bij TomTom) over de huidige status en een kijkje in de mogelijke toekomst van de e-privacy regulation, en met Inge Piek (Campagneleider binnen de consumentenbond) over “wensen van consumenten” en “implicaties van data handel”.

Certificaten zijn toegezonden aan de aanwezigen. De presentaties zijn beschikbaar voor leden. Interesse in de presentaties? Mail dan naar secretaris@nvvir.nl

 

Sprekers

""

""

""

Gallery

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie