Stagiair(e) privacy medewerker

  • Locatie: Rijswijk
  • Opleidingsniveau: WO, eindfase rechtenstudie
  • Geplaatst op: 20 maart 2017
  • Duur: 3-6 maanden
  • Uren: 32
  • Stagevergoeding: 500

Introductie

Als klantenorganisatie legt het CBR in het kader van de bij wet toegekende taken diverse persoonsgegevens vast. Als stagiaire privacy medewerker bij het CBR pas je de privacy wetgeving toe in de praktijk. Je bent werkzaam bij de afdeling Juridische Zaken van het CBR. Het team Juridische Zaken bestaat uit acht personen.

Functieomschrijving

Bij het CBR zetten zo’n duizend professionals zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat iederéén veilig en verantwoord aan het verkeer kan deelnemen. Te land, ter zee en in de lucht. Met dat doel voor ogen nemen we niet alleen verkeersexamens af, maar toetsen we ook of een bestuurder geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig te rijden. Daar werken ICT’ers, juristen, projectleiders en examinatoren ieder vanuit hun eigen vakgebied aan mee. En allemaal met hart voor hun vak.

Samen werken we bij het CBR zo aan een verkeersveilig en mobiel Nederland.

In deze stage maak je beleidsdocumenten en adviseer je de organisatie ten aanzien van de gegevensverwerkingen van het CBR. Je schrijft onder andere teksten op de website van het CBR en memo’s voor de organisatie. Daarnaast toets je aan de eisen uit de Algemene verordening gegevensbescherming. Hierin word je begeleid door de privacy officer van het CBR. Je gaat mee naar bijeenkomsten op het gebied van privacy om de actuele ontwikkelingen op dit gebied te volgen. Ook neem je deel aan overleggen met de directie. Verder zijn er mogelijkheden om ook op andere rechtsgebieden waarover de afdeling Juridische Zaken adviseert, mee te denken.

Functie-eisen

Het CBR vraagt:
– een rechtenstudie, waarin je de eindfase inmiddels hebt bereikt;
– bij voorkeur een cv waaruit interesse in het vakgebied blijkt;
– een uitstekende schrijfvaardigheid;
– goede sociale en communicatieve vaardigheden;.
– beschikbaarheid op zeer korte termijn (vanaf april 2017).

Het CBR biedt:
een stageplek voor de duur van drie tot zes maanden. Binnen een plezierige en professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Een stagevergoeding van € 500,- per maand op basis van een werkweek van 32 uur.

Interesse?
Stuur je motivatie met recent cv met pasfoto uiterlijk 31 maart 2017 naar elly.schutte@cbr.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer: 088-2276008.

Word lid voor € 45 per jaar

(studenten € 25)

Lid worden Meer informatie